Áčko krůček od postupu, žáci ve finále

V uplynulém víkendu si žáci vítězstvím ve Vysokém Chlumci zajistili účast ve finále o přeborníka okresu. Dorost doma přehrál N. Knín a posunul se již na 6. místo v tabulce. Áčko opět nadělilo bůra, tentokrát v derby s Prčicí a protože Kostelec prohrál, má již na čele pětibodový náskok. Jen béčko nebylo úspěšné a podlehlo v Mokrovratech.

PETROVICE – SEDLEC/PRČICE 5 : 1 (2 : 0)

Před rekordní návštěvou 250 platicích diváků začalo utkání ve svižném tempu, hra se přelévala z jedné strany na druhou a už v 5. min. vystrašil O. Štemberk prudkou střelou hostujícího brankáře. V 15. min. po rozehraném trestném kopu se nejlépe na malém vápně zorientoval Kudrna a poprvé rozvlnil síť soupeře. Ve 30. min. to už bylo 2:0, protože se z podobné situace prosadil Brosch. O přestávce se spustil prudký liják a začátek druhého vyšel lépe hostům, kteří snížili střelou, z levé strany na hranici velkého vápna. Do dvoubrankového vedení poslal naše mužstvo Kylián a bylo to opět z hranice malého vápna. Velkou příležitost ke zvýšení náskoku měl Kudrna, ale sólový únik na brankáře zakončil střelou vedle levé tyčky. Po té Brunclík z dálky jen těsně minul levý horní roh soupeřovy branky. Diváci se ještě dočkali dou branek v síti hostů. Nejdříve technicky přehodil brankáře Kylián a o pět minut později Kicl uzavřel skóre.

Sestava: Hejl-Krameš-Š.Štemberk, O. Štemberk, Stejskal(15. Mandík J.)-Kicl, Brosch, Brunclík, Bílek(70. Nechanický)-Kylián, Kudrna(85. Šmejkal).

Ostatní výsledky I.B: Slavie Jesenice – Sokol Nečín 3:1 (0:1) , Maršovice – Kostelec u Křížků 2:1 (0:0), Sokol Měchenice – SK Hostomice 4:4 (0:1, Posázavan Poříčí n. S. – MFK Dobříš 1:1 (0:0), Sokol Podlesí – TJ Březnice 2:1 (0:0), Mníšek pod Brdy – Sokol Nespeky 3:0 (2:0)

Ostatní výsledky III.tř.: Klučenice – Obory 3:1, M. Hraštice – Počepice 3:0, Kos. Hora – St. Huť 2:2, Višňová – Kamýk 0:2, Kr. Hora B – Sedlčany B 1:2, Pr. Lhota – Dublovice B 6:0

Ostatní výsledky OP žáci: Klučenice – N. Knín 2:7, Hřiměždice – St. Huť 4:2, Kos. Hora – Borotice 7:3, Jesenice – Sedlčany B 0:3, D. Dušníky – Dublovice nehráno, hosté nepřijeli

Ostatní výsledky I.A dorost: Dobříš-Milín 8:0, Jílové-Podlesí 5:2, Teplýšovice-Mirošovice 0:0, Votice-Týnec 5:1, Benešov B-Jankov 0:4, Sedlec/Prčice-Lety 0:4.