Střelecký koncert na závěr

V posledním utkání podzimní mistrovské sezóny začal střelecký koncert již v 1. minutě Kicl a stejný hráč se prosadil i ve 2. minutě. Na 3:0 zvýšil hlavou Kudrna po centru z levé strany v minutě páté a o vítězi bylo rozhodnuto. Čvrtý gól padl ve 20. min. z trestného kopu, jeho autorem byl Nechanický. Stejný hráč dal bezzubému soupeři do poločasu ještě jeden gól. V první minutě druhého poločasu se také konečně prosadil nejlepší střelec mužstva Šmejkal, v 60. min. dal svou třetí branku v utkání Kicl, v 70. min. dorážel míč do prázdné branky Kudrna. Svůj čestný úspěch zaznamenali i hosté přízemní střelou k pravé tyči. Skóre uzavřel v 80. min. po individuální akci Šmejkal. Domácí fanoušci se vyvolávané desítky nedočkali možná i proto, že rozhodčí druhý poločas o sedm minut zkrátil.

Sestava: Hejl – Krameš – Stejskal, Kubíček, Kortánek – Bílek(65. Štemberk O.), Kicl, Šmejkal, Nechanický – Kudrna, Mikulášek(75. Štemberk L.)

Ostatní výsledky OP: Březnice-N.Knín“B“ 2:1, Kovo-Podlesí 5:0, Višňová-Kr.Hora 2:0, D.Hbity-Kamýk 1:2, Sedlčany“B“-Obecnice 2:1, D.Dušníky-Spartak“B“ 0:4.