Áčko opět zvítězilo

V dalším mistrovském zápase naše A mužstvo začalo opět vlažně, ale nakonec svůj zápas otočilo a s přehledem zvítězilo. Žáci doma podlehli Spartaku 2:1 a dorost ztratil jednobrankové vedení v posledních 15. minutách a v důležitém zápase prohrál v Dolních Břežanech 2:1.

Naše áčko se doma utkalo se soupeřem, se kterým nemělo mít problémy. Byla však zachována tradice na domácím hřišti, když jsme již v 10. min. inkasovali. Prosadit jsme se dokázali až pět minut před přestávkou, když zpětnou přihrávku Šmejkala dokázal zužitkovat střelou z malého vápna Nechanický. Začátek druhého poločasu nám vyšel skvěle a dvěma góly v rozpětí dvou minut jsme rozhodli o osudu utkání. Nejdříve Kudrna a pak Kicl rozjásali naše diváky. Soupeř se nezmohl již na nic a poslední hřebík do rakve zasadil v závěru utkání syn našeho trenéra, Štemberk, který zblízka dorazil míč do sítě.

Ostatní výsledky OP žáků:Březnice-Kos.Hora 0:1, Obecnice-Tochovice 5:2, Dublovice-Rožmitál 0:10.

Sestava: Hejl – Kdolský, Krameš, Kubíček, Stejskal – Bílek (87. Kortánek), Kicl, Šmejkal, Novák – Kudrna (55. Šťastný) , Nechanický (78. Štemberk)

Ostatní výsledky OP: Březnice – Krásná Hora 1:2, Sedlčany B – Spartak B 1:1, Kovohutě – Kamýk 4:0, Višňová – Dal. Dušníky 0:2, Podlesí – Nový Knín B 2:2, Obecnice – Dublovice 7:2

Ostatní výsledky IV.tř.:Vys.Chlumec-Vel.Lečice 1:5, Nečín“B“-Hříměždice“B“ 2:2, Obory“B“-Nová Ves“B“ 2:1, Kr.Hora“B“-Prost.Lhota“B“ 2:2, Dublovice“B“-Dal-Dušníky 2:0.

Ostatní výsledky OP žáků: Březnice-Kos.Hora 0:1, Obecnice_Tochovice 5:2, Dublovice-Rožmitál 0:10.

Ostatní výsledky 1.A dorostu: Beroun-Černolice 0:3, Týnec-Loděnice 5:0, K.Dvůr-Zdice 3:1, Jílové-Prčice 2:0, Bystřice-Rožmitál 0:14, Žebrák-Hořovice 1:2.