Petrovice prohrály v derby 1:2

V dalším zápase jsme nastoupili v derby na hřišti TJ Tatran Sedlčany s místní rezervou. Sedlčanské „béčko“ posílené o několik hráčů z A týmu vlétlo do zápasu ve vysokém tempu a hned ve 4. minutě se střelou bývalého hráče Petrovic Čipery ujalo vedení. Ve 41. minutě Brotánek dotlačil míč do sítě a bylo to 0:2. Do šaten jsme mohli vstřelit branku, bohužel Petr Chlasták ve 100% příležitosti selhal. Do druhé půle trenér Filip Škoch vystřídal tři hráče a obraz hry se otočil. Petrovice byly aktivnějším týmem, snížení přišlo v 67. minutě kdy Jůn natáhl ke střele z dobrých 30 metrů a překvapil tak domácího brankáře. Do konce zápasu si Petrovice vytvořily další šance, bohužel bez golového efektu.

Po prohře v Rožmitálu přišla další venkovní porážka, opět o jeden gól a opět vinou neproměněných šancí. Musíme se z těchto zápasu poučit a zvýšit efektivitu v koncovce.

Další zápas odehrajeme v neděli na domácím hřišti proti Černolicím.

STŘELCI: 4. Čipera Tomáš, 41. Brotánek Lukáš – 67. Jůn Petr

Zrůbek – Jůn, Štemberk Š, Kicl (46. Hadáček), Kubíček (46.Chlasták M), Mašata, Dvořák (76. Pešta), Schwarz, Pelikán, Kudrna (46. Kašpar), Chlasták P