Dvě výhry, dvě prohry

První říjnový víkend přinesl našim mužstvům dvě výhry a dvě prohry. Žáci opět dvouciferně zvítězili v Jesenici a áčko po remízovém poločase zdolalo díky třem brankám po přestávce Vraný. Dorost pokračuje v mátožných výkonech a tentokrát nestačilo doma na poslední Březnici. Ani béčko nebylo úspěšné a podruhé za sebou si nepřipsalo ani bod. Jejich přemožitel byla rezerva Dublovic.

P e t r o v i c e – V r a n ý 4 : 1 (1 : 1)

První poločas se odehrával podle stejných not jako předešlé utkání doma. Soupeř měl častěji míč na kopačkách a hra se odehrávala převážně na naší polovině. V 25. min. se také hosté ujali, krásnou střelou do levé šibenice Hejlovy branky, vedení. Zanedlouho měli velkou příležitost k navýšení skóre, ale jejich útočník, který běžel sám na naši branku, vysoko přestřelil. Od tohoto okamžiku se iniciativa přehoupla na naši stranu a začali jsme více ohrožovat branku soupeře. Vyrovnat se nám podařilo v 35. min., když po závaru v malém vápně se nejlépe zorientoval Turek a dorazil míč do sítě. Začátek druhého poločasu se opět hosté více tlačili na naši polovinu. Obrovskou šanci měl na kopačkách jejich útočník, ale Hejl ho v malém vápně vychytal a následná dorážka už neměla šanci na úspěch. Jako blesk z čistého nebe přišla úspěšná hlavička Kudrny v 60.min., která po kopu z rohu skončila v síti. Od té chvíle už soupeř nebyl tak nebezpečný a dostával se jen sporadicky na dostřel naší branky. Když se v 75.min. dostal do brejku Kilián a brankáři hostů nedal šanci, bylo o výsledku rozhodnuto. Hosté sice nastřelili po tvrdé střele, kterou Hejl pouze vyrazil a následné dorážce, břevno, ale poslední slovo měl opět Kilián, když v 85. min. ve velkém vápně prostřelil hostujícího gólmana.

Sestava: Hejl – Krameš – Š. Štemberk(46. Kudrna), Kicl, Stejskal(80. Šmejkal) – Bílek, Brosch, Kašpar(78. Brunclík), Turek, – Kilián, O. Štemberk

Ostatní výsledky I.A: Lhota – Tuchlovice 4:2 (2:0), Všenorský SK – SK Nový Knín 3:1 (2:0), Nová Ves pod Pleší – Čechie Velká Dobrá 5:0 (2:0), SK Černolice – Hostouň 2:1 (0:0), Sp. Příbram – SK Hvozdnice 1:1 (0:0), Sn. Hradištko – MFK Dobříš 0:7 (0:0), SK Slaný – SK Hřebeč 4:1 (3:0)

Ostatní výsledky III.tř.: Kamýk – Hřiměždice 0:1 (0:0), Dal. Dušníky B – Kr. Hora B 5:2, Kos. Hora – Počepice 8:1, St. Huť – Mokrovraty 6:0, Vel. Lečice – Višňová 2:1, Kňovice – Pr. Lhota 1:7 (0:4)

Ostatní výsledky OP žáci: Kamýk – Dal. Dušníky 9:0 (1:0), Dublovice – Kr. Hora 1:6 (1:4), Zduchovice – Višňová 0:15

Ostatní výsledky I.A dorost: Loděnice-Týnec 3:1, D.Dušníky-Jílové 3:3, Votice-Lety 6:3, Podlesí-Králův Dvůr 5:1, Rakovník B-Struhařov 0:1, Prčice-Sedlčany 0:4.