Rekordní prohra dorostu, jinak vítězně

Další fotbalový víkend přinesl pro náš dorost rekordní porážku v I.A třídě, když doma obdržel tucet gólů. Další naše mužstva si vedla úspěšně. Áčko ve vyrovnaném utkání porazilo Tuchlovice, béčko pokračuje na vítězné vlně, tentokrát přivezlo všechny body z Dalekých Dušníků a žáci opět dvouciferně zvítězili v Dublovicích.

Petrovice – Tuchlovice 3 : 1 (2 : 0)

Od začátku utkání si soupeř svou rychlou technickou hrou vynutil převahu a prvních dvacet minut mnohokrát nepustil naše hráče na svou polovinu. Z převahy si však nevytvořil vyloženou šanci, kterou paradoxně měl náš hráč Turek, když z ojedinělého útoku bežel z pravé strany sám na brankáře, ale nedokázal ho překonat. V další části utkání již naše mužstvo bylo častěji na polovině soupeře a ve 30. min. se ujalo vedení zásluhou Kašpara, který se dobře orientoval po závaru před brankou hostů. Za pět minut měl dobrou příležitost zvýšit skóre Brosch, ale jeho střela z 10m šla vedle pravé tyče. Před koncem poločasu vstřelil druhou naši branku Kudrna, když míč dorážel do prázdné branky po přihrávce od Turka. Začátek druhého poločasu byl kopií toho prvního. Soupeř si opět vytvořil tlak na naši branku, ze kterého mohl změnit stav utkání, ale střela, která skončila na pravé tyči Hejlovy branky, následně skončila v náručích našeho brankáře. A naše mužstvo opět udeřilo. V 60. min. po nepovedém odkopu hostujícího brankáře se po přihrávce od Brosche dostal k míči Kašpar, který přízemní střelou k pravé tyči nedal brankáři šanci. Další branku mohl za pět minut přidat Kudrna, ale míč se po jeho hlavičce z trestného kopu odrazil od břevna zpět do hřište. Soupeř se branky přece jen dočkal v 70. min. Po nedůrazném pokrytí protihráče se k míči dostal hostující útočník a technickou střelou obstřelil našeho brankaře. Do konce utkání pak hosté hrozili již jen ze standartních situací, které naši hráči úspěšně likvidovali a mohli se po konečném hvizdu radovat z vítězství.

Sestava: Hejl – Krameš(80. Stejskal) – Šmejkal, Kicl, Štemberk Š. – Bílek, Kašpar(85. Paták), Brosch, Turek – Štemberk O., Kudrna(83. Brunclík)

Ostatní výsledky I.A: Vraný – Nový Knín 4:1 (1:0), Lhota – V. Dobrá 5:1 (3:1), Všenory – Hostouň 4:0 (2:0), Nová Ves – Hvozdnice 7:0 (5:0), Černolice – Dobříš 2:0 (2:0), Sp. Příbram – Hřebeč 5:0 (4:0), Hradištko – Slaný 2:1 (1:0)

Ostatní výsledky III.tř.: Kamýk – Kr. Hora B 3:2 (3:0), Hřiměždice – Počepice 2:3 (0:1), Kos. Hora – Mokrovraty 1:2 (0:1), Dublovice B – Višňová 1:5, St. Huť – Pr. Lhota 1:3, Vel. Lečice – Kňovice 3:0

Ostatní výsledky OP žáci: Kr. Hora – Kamýk 1:1 (1:0), Dol. Hbity – Višňová 2:6 (2:3), Jesenice – Zduchovice 12:1 (4:1)

Ostatní výsledky I.A dorost: Březnice-Struhařov 0:2, D.Dušníky-Sedlčany 1:10, Votice-Podlesí 1:3, Rakovník B-Týnec 1:5, Loděnice-Králův Dvůr 5:1, Prčice-Lety 0:5.