Také dohrávka bez bodu

Ani v dohrávce se našemu áčku nedařilo a ztratilo doma všechny body se Spartakem Příbram. Celý průběh zápasu neměl příliš vysokou úroveň, hosté naše hráče převyšovali jak technicky, tak i důrazem. Jedinou možnost ke skórování v prvním poločase měl Krameš, který z pravé hranice velkého vápna nastřelil pravou tyč branky hostů. Spartak se do vedení dostal díky hlavičce jejich útočníka, kterého nikdo z našich na hranici pokutového kopu, nebránil. Druhý poločas byl ve stejném duchu toho prvního. Hosté dál hráli svoji hru, při které jsme si nedokázali vytvořit ani náznak šance a přitom dvakrát udeřili. Poprvé po individuální akci, kdy jejich útočník obešel dva naše obránce i brankáře Hejla a podruhé střelou z levé strany, která skončila u levé tyče naší branky. Proměněným pokutovým kopem v samotném závěru utkání korigoval stav Brunclík.

Sestava: Hejl – Krameš – Štemberk Š., Kicl, Valenta – Štemberk O., Brunclík, Brosch, Bílek – Kilián, Kudrna (65. Turek).

Ostatní výsledky I.A: Lhota-Černolice 0:0, Tuchlovice-Nová Ves 3:1, Nový Knín-Dobřichovice 3:0, Nelahozeves-Hvozdnice 0:2, Doksy-Sedlčany 2:4