Hráči a trenéři skončili v kašně

Protože o postupu našeho áčka bylo rozhodnuto již minulý týden, oslavy byly naplánovány na tuto sobotu po utkání s Kamýkem, které samotné mnoho krásy nepobralo a o našem přesvědčivém vítězství rozhodl v prvním poločase Kicl a Nechanický, v průběhu druhé části utkání nastoupil na post útočníka Hejl a gólem z penalty a pak po přehození brankáře hostů uzavřel skóre zápasu. Po konečném hvizdu rozhodčího si nejdříve naši hráči a trenéři pogratulovali k postupu, tradičně poděkovali divákům, a pak se odebrali mimo hřiště, kam se však během krátké chvíle vrátili ovšem s traktorem na valníku vyzdobeném v modrobílém provedení. Triumfální jízdou kolem hřiště se podělili s fanoušky o radost z postupu. To ale nebylo vše. Jízda pak pokračovala přes bytovky na náměstí a za přítomnosti mnoha diváků se všichni hráči a trenéři za bujarého veselí ocitli v kašně. Oslavy pak pokračovaly na hřišti, které byly završeny ve 22 hodin ohňostrojem.

Ostatní výsledky OP: Višňová-D.Hbity 2:0, Kovo-Spartak“B“ 1:2, Březnice-Dublovice 4:1, D.Dušníky-N.Knín“B“ 2:3, Sedlčany“B“-Krásná Hora 6:2, Obecnice-Podlesí 5:1.

Ostatní výsledky IV.tř: Kr.Hora“B“-Nová Ves“B“ 6:2, D.Dušniky“B“-Hříměždice“B“ 2:1, Dublovice“B-Prost.Lhota“B“ 6:0, Obory“B“-Lečice 3:1, Počepice“B“-Nečin“B“ 6:1.

Ostatní výsledky I.A dorostu: K.Dvůr-Hořovice 1:2, Týnec-Prčice 3:0, Zdice-Černolice 2:2, Žebrák-Rožmitál 2:3, D.Břežany-Beroun 1:3.

Ostatní výsledky OP žáků: Březnice-Dublovice 0:1, Obecnice-Rožmitál 0:12, Podlesí-Spartak 0:2, Tochovice-Kos.Hora 1:5.