Plný bodový zisk a postup

Zatím nejúspěšnější letošní fotbalový víkend. Všechna naše mužstva naplno bodovala a navíc áčko již postupuje do I.B třídy, protože Březnice nezvládla zápas v Krásné Hoře.

Naši hráči začali zápas aktivně a od počátku ukazovali soupeři kdo je na hřišti pánem. Už ve 4. minutě prošel po levé straně do vápna Kicl a jeho přihrávku před branku proměnil Kudrna. V 6. minutě dorazil do sítě Kicl Jandův trestný kop z vápna a v 15. minutě proměnil samostatný únik Nechanický. Pak jsme již tradičně trochu polevili, ale soupeře jsme nepustili k žádné větší šanci. A když si v 54. minutě domácí obránce srazil do brány Novákovu střelu bylo rozhodnuto. Škoda že v závěru jsme uplně přestali hrát a dovolili soupeři 2x skórovat.

Sestava: Hejl – Kubíček, Krameš, Janda, Šťastný – Štemberk (74. Stejskal T.), Kicl, Novák J. – Kudrna, Šmejkal, Nechanický (70. Kortánek)

Ostatní výsledky OP: N.Knín „B“-Podlesí 3:3, Dublovice-Obecnice 3:4, Kr.Hora-Březnice 4:3, Spartak „B“-Sedlčany „B“ 3:2, Kamýk-Kovo 5:3, D.Dušníky-Višňová 2:2.

Ostatní výsledky IV. tř.: Hříměždice“B“-Nečín“B“ 1:2, V.Lečice-V.Chlumec 1:0, Nová Ves“B“-Obory“B“ 6:3, Pr.Lhota“B“-Kr.Hora“B“ 3:9, D.Dušníky“B“-Dublovice“B“ 2:2.

Ostatní výsledky I.A dorostu: Loděnice-Týnec 1:2, Hořovice-Žebrák 5:0, Černolice-Beroun 5:1, Prčice-Jílové 1:2, Zdice-K.Dvůr 1:4.