Krasojízda pokračuje

V prvních dvaceti minutách byli hosté našemu mužstvu zdatným soupeřem. Jejich kombinační hra dostala naši obranu několikrát do problémů a brankáře Hejla zachránilo v jednom momentě i břevno. Do vedení jsme se dostali po samostatné akci Kubíčka v 10. min., který pronikl do velkého vápna, kde nahrál Kudrnovi, který míč posunul Šmejkalovi a ten již neměl problém vstřelit úvodní branku. Druhý gól padl ve 30. min. po podobné akci, když ve velkém vápně opět Kudrna našel opět Šmejkala, který rozvlnil síť. Třetí branka padla těsně před přestávkou, když se na malém vápně prosadil svým důrazem Kicl. Ve druhém poločase si po střele Kicla srazil míč do vlastní branky hostující obránce. Kýženého bůra se diváci dočkali na konci zápasu, když se z hranice velkého vápna trefil T. Stejskal.

Sestava: Hejl – Krameš – Novák P., Janda, Kubíček – Štemberk(80. Stejskal T.), Kicl, Šmejkal, Šťastný – Kudrna(70. Turek), Nechanický.

Ostatní výsledky OP: Višňová-N.Knín“B“ 3:1, Kovo-D-Hbity 3:3, Březnice-Spartak“B“ 1:0, Sedlčany-Kamýk 2:0, Obecnice-Kr.Hora 3:2, Podlesí-Dublovice 4:0.

Ostatní výsledky IV. tř.: Dublovice“B“-Hříměždice“B“ 1:0, Obory“B“-Prost.Lhota“B“ 1:1, V.Chlumec-Nová Ves“B“ 3:1, Kr.Hora“B“-D.Dušníky“B“ 2:2,Počepice“B“-V.Lečice 3:5

Ostatní výsledky 1.A dorostu: K.Dvůr-Černolice 2:2, Týnec-Rožmitál 4:0, Žebrák-Zdice 2:2, Jílové-Loděnice 3:4, D.Břežany-Prčice 4:1.

Ostatní výsledky OP žáků: Tochovice-Rožmitál 1:4, Kosova Hora-Spartak 4:1, Podlesí-Dublovice 8:0.