Naše mužstva opět úspěšná.

Poslední dubnový víkend byl pro naše mužstva opět úspěšný. Áčko překonalo další překážku za postupem do I.B třídy, béčko si také udrželo první příčku díky domácímu vysokému vítězství, dorost sbírá body potřebné k udržení v krajské soutěži a žáci i o deseti přivezli z venku bod a ještě neproměnili penaltu.

Rychlý gól a bylo po zápasu

Už z prvního útoku dokázali naši hráči rozvlnit síť soupeře. Po centru od Nováka z levé strany se z hranice malého vápna nemílil hlavou Štemberk. Soupeř, který na jaře ještě neprohrál však za celý zápas nedokázal ohrozit naši branku, a protože naše mužstvo v letním počasí působilo příliš ospale, výsledkem bylo velmi průměrné utkání s minimem střeleckých příležitostí. O přesvědčivém vítězství rozhodli dvě branky v 70. a 78. min. Nejdříve se prosadil Kicl, který ve velkém vápně prostřelil hostujícího brankáře a pak Kudrna po samostatné akci, když se dostal až na hranici malého vápna a se štěstím uzavřel skóre.

Sestava: Hejl – Krameš – Kubíček, Janda, Kortánek – Štemberk, Kicl, Šmejkal, Novák – Nechanický (65. Kdolský), Kudrna (80. Šťastný).

Ostatní výsledky OP:Kovo-Višňová 1:4, Sedlčany“B“-D.Dušníky 3:0, Březnice-D.Hbity 3:1, Podlesí-Spartak“B“ 1:1, Dublovice-Krásná Hora 1:1, Obecnice-Kamýk 3:0.

Ostatní výsledky I.A dorostu: Týnec-Zdice 4:1, Beroun-Loděnice 0:3, Žebrák-Černolice 0:3, Jílové-Hořovice 2:5, D.Břežany-Rožmitál 0:3.

Ostatní výsledky IV.tř.: Kr.Hora“B“-Hříměždice“B“ 2:0, Obory“B“-Dublovice“B“ 1:6, V.Chlumec-Dušníky“B“ 2:4, Počepice“B“-Pr.Lhota“B“ 2:2, Nečín“B“-Nová Ves“B“ 4:3.

Ostatní výsledky OP žáků: Spartak“B“-Rožmitál 0:6, Kos.Hora-Dublovice 3:3, Podlesí-Březnice 2:2.