Úspěšná sobota

Fotbalová sobota byla pro naše mužstva úspěšná. Áčko si poradilo s dalším soupeřem, béčko přivezlo body z Nové Vsi, dorost si také připsal velmi důležité tři body za vítězství v Loděnicích a jen žáci ve svém prvním jarním mistrovském utkání uhráli remízu.

Proti Kovu Příbram začali naši hráči vlažně a mohli také inkasovat, když hlavička hostujícího útočníka z malého vápna šla doprostřed branky, kde byl připraven brankář Hejl. Druhá a zároveň poslední příležitost hostů ke skórování přišla o pár minut později, kdy se stejný útočník dostal za naši obranu, ale sám proti Hejlovi jen těsně minul pravou tyč. Pak se konečně probrali domácí, převzali iniciativu a ve 30. min. po trestném kopu Nechanického, když míč neudržel brankář hostů a Kicl pohotově dorazil, šli do vedení. Ve druhém poločase přišla mezi 60. a 70. min. gólová smršť. Postupně se trefili do černého Kudrna, Nechanický a Šmejkal a bylo rozhodnuto. Další šance už zůstali nevyužity.

Sestava: Hejl – Krameš – Kubíček, Janda, Kartánek – Novák, Kicl, Šmejkal, Novák – Nechanický(65. Kdolský), Kudrna (75. Šťastný).

Ostatní výsledky OP: Kamýk-Podlesí 1:3, D.Hbity-Obecnive 3:3, Višňová-Sedlčany“B“ 3:0, N.Knín“B“-Krásná Hora 5:2, Spartak“B“-Dublovice 2:1, D.Dušníky-Březnice 0:4.

Ostatní výsledky IV.tř.: Kr.Hora“B“-Obory“B“ 1:0, Hříměždice“B“-V-Lečice 2:2, Pr.Lhota“B“-Nečín“B“ 2:2, D.Dušníky“B“-Počepice“B“ 6:0, Dublovice“B“-V.Chlumec 2:1.

Ostatní výsledky I.A dorostu: Rožmitál-Beroun 3:0, Hořovice-D.Břežany 4:0, K.Dvůr-Týnec 4:1, Černolice-Prčice 1:1, Zdice-Jílové 3:2.