Zase blíž k postupu

Další důležitý krok za postupem do I.B třídy udělalo naše mužstvo v Sedlčanech, když místní rezervu s přehledem porazilo. V prvním poločase se však naši hráči prosadili až v závěru. Nejdříve v 35. min. se ve skrumáži na malém vápně nejlépe zorientoval Kicl. Přestože byl otočen zády k brance, patičkou překonal domácího brankáře. Druhý gól střelil ve 44. min. křížnou střelou k levé tyči Bílek. O osudu utkání rozhodl ve druhém poločase Kdolský, když sám proti brankáři bezpečně poslal míč do sítě. V závěru utkání byl za zbytečný faul mimo velké vápno vyloučen brankář Hejl. Do branky musel jít hráč z pole, konkrétně Nechanický, který neměl šanci proti trestnému kopu domácího útočníka.

Sestava: Hejl – Krameš – Kubíček, Janda(Kortánek), Bílek – Štemberk, Kicl, Šmejkal, Novák – Kudrna(Kdolský), Mikulášek(Nechanický).

B mužstvo jen těsně zvítezilo doma nad rezervou z Prost. Lhoty a dorost si nedokázal poradit s Rožmitálem, přestože ještě deset minut před koncem vedl 1:0.

Ostatní výsledky OP: Kovo-N.Knín „B“ 1:1, Březnice-Višňová 2:0, Dublovice-Kamýk 6:2, Obecnice-D.Dušníky 2:5, Podlesí-D.Hbity 3:3, Krásná Hora-Spartak „B“ 2:1.

Ostatní výsledky IV.tř: Obory „B“-Hříměždice „B“ 1:1, V.Chlumec-Krásná Hora „B“ 0:5, Počepice „B“-Dublovice „B“ 0:5, Nečín „B“-D.Dušníky „B“ 2:1, Velká Lečice-Nová Ves „B“ 1:2.

Ostatní výsledky I.A dorostu: Týnec-Žebrák 2:0, Beroun-Hořovice 0:5, Jílové-K.Dvůr 1:0, D.Břežany-Zdice 4:4, Prčice-Loděnice 1:2.