Podařený zápas

V utkání, ve kterém šlo o zvýšení náskoku před aspirantem na postup podalo naše mužstvo jeden z nejlepších výkonů v okresním přeboru a soupeře za celý zápas k ničemu nepustilo. Až v samotném závěru dovolilo hostům zmírnit porážku. První branku jsme střelili po centru Bílka z pravého rohu velkého vápna, když Mikulášek byl hlavou dříve u míče než hostující gólman. Ve druhém poločase o osudu utkání rozhodla 52. a 55. minuta. Nejdříve si Jandův prudký míč z rohového kopu srazil do sítě sám brankář a pak Novák dorazil střelu Šmejkala, kterou chybující brankář pouze vyrazil. Po čtvrté rozjásal domácí fanoušky Šmejkal, když na polovině hřiště vypíchl obránci míč a po samostatném úniku a kličce gólmanovi poslal míč do prázdné branky. Patý gól mohl přidat Kudrna, ale jeho únik za obranu hostů již nebyl úspěšný. Škoda, že naše mužstvo v závěru polevilo a nechalo si dát dvě branky, když z malého vápna a hlavou upravil soupeř konečný výsledek.

Sestava: Hejl – Krameš – Kubíček, Janda, Stejskal – Bílek(65. Kartánek), Kicl, Krameš, Novák – Mikulášek(75.Šťastný), Kudrna(70. Nechanický).

B mužstvo svůj první jarní mistrovský zápas nezvládlo a nečekaně podlehlo rezervě z Dalekých Dušníků, když nedokázalo využít i ty nejvyloženější šance včetně penalty.

Ostatní výsledky OP:Krásná Hora – Kamýk 1: 0, Dolní Hbity – Dublovice 3: 2,Višňová – Obecnice 3: 0, Kovohutě – Sedlčany B 5: 1, Nový Knín B – Spartak Příbram B 1: 1, Dal.Dušníky – Podlesí 1: 0

Ostatní výsledky IV. třídy:Krásná Hora B – Počepice B 1: 1, Hřiměždice B – Nová Ves B 3: 4, Prostřední Lhota B – Velká Lečice 1: 1, Dublovice B – Nečín B 1: 2,Obory B – Vysoký Chlumec 3: 1