Pouze remíza

První jarní zápas venku se nám příliš nevydařil. Hned v úvodu utkání jsme dovolili soupeři utéct o dva góly. Nejdříve Nechanický špatně odkopl míč na kraji velkého vápna, Kubíček nedokázal odhlavičkovat, míč se dostal k útočníkovi domácích a sám proti Hejlovi otevřel skóre. Za chvíli mohl Šmejkal vyrovnat, ale po centru Kicla poslal míč z malého vápna hlavou vysoko nad. A pak soupeř udeřil podruhé. Po trestném kopu nedokázali obránci pokrýt soupeře a po odraženém míči domácí zvýšili na dvoubrankový rozdíl. Postupem času jsme si vypracovali tlak, ale branky jsme se dočkali až v samém závěru poločasu, když po trestném kopu Kudrny, vyražený míč domácím brankářem dorazil do sítě Kicl. Celý druhý poločas se prakticky hrálo jen na polovině domácích, ale šance, které měl Kicl, Mikulášek a Krameš zůstali nevyužity. Ujala se pouze přízemní střela Šmejkala, která skončila u pravé tyče branky domácích. Do konce utkání se již stav nezměnil a vzhledem k průběhu utkání jsme dva body spíš ztratili než jeden získali.

Sestava: Hejl – Krameš – Šťastný(46. Kartánek), Kubíček, Stejskal L. – Štemberk, Kicl, Šmejkal, Novák – Nechanický (15. Kudrna), Mikulášek.

Dorost začal jarní sezónu dvěma víkendovými zápasy. Nejdříve v Hořovicích prohrál 1:4, ale v neděli dokázal porazit doma Zdice 3:1.

Ostatní výsledky OP mužů:Březnice -Kovohutě 5: 2, Dublovice – Dal.Dušníky 2: 3, Sedlčany B – Nový Knín B 2: 4,Podlesí – Višňová 3: 2,Krásná Hora – Dolní Hbity 2: 3, Spartak Příbram B Kamýk 0: 0

Dohrávka dorostu – Králův Dvůr – Petrovice 6:0.