Janda byl u všeho

První mistrovský zápas v jarní sezóně skončil pro naše mužstvo vítězstvím, ale proti houževnatému soupeři jsme se dlouho nedokázali prosadit. Ten šel dokonce v 15. min. do vedení, když si lehce pravý záložník poradil se Stejskalem a jeho následný centr do velkého vápna proměnil hostující útočník v první branku. Ve 20. min. nám hosté pomohli k vyrovnání vlastní brankou po Jandovém kopu z rohu. Za pět minut jsme šli do vedení, když ve vápně byl faulován Janda a penaltu bezpečně proměnil Šmejkal. Hosté však ještě v 35. min. dokázali vyrovnat po chybě Krameše, který místo odkopu volil špatnou přihrávku, kterou vystihl hostující útočník a se štěstím dopravil míč do sítě. V úvodu druhého poločasu měl dobrou příležitost střídající Kudrna, ale jeho průnik zlikvidoval dobře chytající brankář hostů. Podobně skončili příležitosti Nováka, který nejdříve v malém vápně nedokopl míč do branky a pak hlavička v malém vápně skončila vedle pravé tyče. Až přišla 70. min. a nepřímý volný kop z 25 m. Po nepřiliš povedném rozehrání se do míče opřel Janda a trefil přesně pravou šibenici hostující branky. První důležité body si pak do konce utkání naše mužstvo již vzít nenechalo. Hrdinou utkání se tak stala naše nová posila do jarních bojů o postup do I.B třídy – Jaromír Janda.

Sestava: Hejl – Krameš – Kubíček, Janda(80. Šťastný), Stejskal – Štemberk O., Kicl, Šmejkal, Novák – Nechanický(46. Kudrna), Mikulášek.

Ostatní výsledky OP: Nový Knín – Kamýk 1:0, Višňová – Dublovice 1:1, Dal. Dušníky – Krásná Hora 0:0, D. Hbity – Sp. Příbram B 1:1, Kovohutě – Obecnice (odloženo na 8. 5.) a Sedlčany B – Březnice také odloženo.

První zápas dorostu byl pro nezpůsobilý terén v Králově Dvoře odložen.