Šmejkal selhal

První listopadový fotbalový víkend přinesl první porážku našeho áčka, navíc v derby s Krásnou Horou. Naopak v utkání béček stejných mužstev si naši hráči připsali dalš tři body. Obě mužstva dospělých přezimují na prvních místech, protože Sedlčany „B“ nezvládli utkání v Podlesí.

V utkání nevalné úrovně jsme si za celý první poločas nedokázali vytvořit souvislejší tlak a proto nepřicházeli žádné šance. Jediné vážné ohrožení branky přinesl trestný kop Kudrny, když jeho ránu ze 30m reflexivně vyrazil nad branku velmi dobře chytající brankář domácích. Hra domácích byla založena na bránění a spoléhala se na brejky a dobrou kopací techniku Zelenky, který také jednou ohrozil naši branku, když se prokličkoval mezi třemi hráči, ale jeho finální nahrávku nikdo z jeho spoluhráčů nezužitkoval. Na začátku druhého poločasu jsme konečně prorazili obranný val domácích, ale Mikulášek proti samotnému brankáři netrefil branku. Za několik minut opět Mikulášek postupoval sám na brankáře, který ho zastavil pouze za cenu faulu. Na značku pokutového kopu si míč postavil jediný střelec posledních dvou utkání Šmejkal, který však tento rozhodující okamžik utkání nezvládl. Jeho slabou přízemní střelu k levé tyči brankář vystihl a zneškodnil. Po deseti minutách hry měli stejnou možnost domácí, když zcela zbytečně ve velkém vápně fauloval Stejskal. Zkušený Zelenka se nemílil. Naši hráči se k souvislému tlaku dostali až posledních deset minut a mohli i vyrovnat, ale dvakrát Krameš a z trestného kopu Novák nebyli úspěšní. Tím se zrodila první porážka našeho mužstva v soutěži.

Sestava: Hejl – Krameš – Stejskal, Kubíček, Kortánek(46.Bílek) – Kdolský(60.Nechanický), Kicl, Šmejkal, Novák – Mikulášek, Kudrna(70.Štemberk).

Ostatní výsledky OP:Kamýk-D.Dušníky 1:1, N.Knín „B“-D.Hbity 5:3, Spartak“B“-Višňová 1:2, Dublovice-Kovo 2:1, Podlesí-Sedlčany“B“ 1:0, Obecnice-Březnice 2:5.

Ostatní výsledky IV.tř.:Nová Ves“B“-D.Dušníky“B“ 5:2,¨V.Lečice-Dublovice“B“ 3:7, Počepice“B“-V.Chlumec 2:1, Pr.Lhota“B“-Hříměždice“B“ 2:2, Nečín“B“-Obory“B“ 2:2.