Šmejkalův střelecký koncert

V domácích zápasech naše mužstva neztratila ani bod a dokonce neobdržela ani branku. Dorost opět nestačil na dalšího soupeře v 1.A třídě a béčko si s obtížemi poradilo s předposledním mužstvem v tabulce.

S nebezpečným soupeřem jsme začali skvěle. Již v 5. min. z pravé strany odcentroval do malého vápna Krameš a Šmejkal hlavou otevřel skóre. V 10.min. tentokrát z levé strany poslal míč do vápna Nechanický a Šmejkal se opět nemýlil. Hosté se prakticky k ničemu nedostali a v 35. min. Šmejkal své sólo na brankáře proměnil ve třetí gól. Druhý poločas již nebyl tak jednoznačný, hra byla téměř vyrovnaná bez vážnějších příležitostí. Přesto se ještě jednou rozvlnila síť za hostujícím brankářem, když Šmejkal z hranice velkého vápna zakončil svůj střelecký koncert.

Sestava: Hejl-Krameš-Šťastný, Kubíček, Kortánek- Kdolský(80. Sedlák), Kicl, Šmejkal, Nechanický(65. Štemberk)-Kudrna, Mikulášek.

Ostatní výsledky OP:Březnice – Podlesí 2:1,Kovohutě – Krásná Hora 3:3, Višňová – Kamýk 1:3,Obecnice – Nový Knín B 0:2,Sedlčany B – Dublovice 2:1,Dal.Dušníky – Dolní Hbity 2:1

Ostatní výsledky IV.tř:V.Chlumec-Nečín“B“ 2:3,Počepice“B“-Hříměždice“B“ 0:0, Kr.Hora-V-Lečice 6:1, Dublovice“B“-Nová Ves“B“ 5:0, D.Dušníky-Prost.Lhota 0:0.

Ostatní výsledky OP žáků:Březnice-Podlesí 0:3, Dublovice-Kos.Hora 2:5, Rožmitál-Spartak“B“ 2:2.

Ostatní výsledky 1.A dorostu: K.Dvůr-Rožmitál 5:0, Zdice-Hořovice 2:3, D.Břežany-Černolice 3:5, Jílové-Beroun 2:0, Žebrák-Loděnice 1:2.

Výstavba Sport-Centra začala

Výstavba zařízení fotbalového hřiště začala. Jedná se o první etapu výstavby víceúčelového, sportovně turistického zařízení, ve které budou v průběhu roku 2006/2007 vystaveny kabiny se zázemím. Je hotova základová deska, položena kanalizace, provedena částečná izolace a zahájeno zdění svislých konstrukcí. Podle domluveného harmonogramu s dodavatelem stavby panem Stěhulem bude zdění svislých konstrukcí dokončeno do 20.listopadu 2006, poté bude následovat šalování a betonáž stropů (termín dokončení této dodávky 29.11.) a nakonec dojde k zastřešení stavby. Veškerý objem uvedených prací bude dokončen v letošním roce k datu 10.prosince 2006.
Z Fondu sportu a volného času Středočeského kraje bylo přispěna finanční částka na projektovou dokumentaci budoucího „Sport Centra“ na fotbalovém hřišti ve výši 50.000,- Kč