Různorodé výsledky

Další fotbalový víkend přinesl pro naše mužstva různorodé výsledky. Áčko si připsalo další tři body vítězstvím nad posledním mužstvem v tabulce, béčko uspělo v derby s Vysokým Chlumcem, když po vedení 3:0 se v závěru utkání strachovalo o vítězství. Dorost doma se sousedem v tabulce opět neuspěl a je poslední, protože Bystřice se ze soutěže odhlásila. Žáci v oslabené sestavě přivezli bod za remízu v Kosově Hoře, přestože dvakrát v utkání vedli.

Zápas se vydařil především Šmejkalovi, který vstřelil všechny 3 góly. První již ve 12. minutě z pokutového kopu nařízeného za faul na Kdolského. Našemu mužstvu se tak podařilo po několika zápasech využít úvodní tlak ke vstřelení branky. Poté už se zápas odehrával zcela v naší režii a Šmejkal přidal druhou branku po uvolnění ve vápně v 35. minutě. V druhé půli opět pokračoval náš tlak, soupeř hrozil pouze z brejků, ale jak již bývá zvykem tak se naši útočníci opět nedokázali gólově prosadit i z těch nejvyloženějších příležitostí. Uklidňující třetí branku přidal v 72. minutě Šmejkal, který si ve vápně ideálně zpracoval centr od Štemberka a prudkou ranou nedal brankáři šanci.

Sestava: Hejl – Šťastný (65. Štemberk), Krameš, Kubíček, Kortánek. Stejskal, Kicl, Šmejkal, Dolský ( 70. Škoch) – Kudrna, Nechanický

Ostatní výsledky OP:Dol.Hbity-Višňová 2:3, N.Knín „B“-D.Dušníky 3:3, Spartak „B“-Kovo 3:1, Kr.Hora-Sedlčany“B“ 1:5, Dublovice-Březnice 0:2, Podlesí-Obecnice 1:1.

Ostatní výsledky IV tř.:Nová Ves“B“-Kr.Hora“B“ 0:2, V.Lečice-Obory“B“ 4:4, Hříměždice-D.Dušníky 1:0, Pr.Lhota“B“-Dublovice“B“ 0:0, Nečín“B“-Počepice“B“ 7:1.p>

Ostatní výsledky 1.A dorostu:Hořovice-K.Dvůr 7:1, Rožmitál-Žebrák 3:0,Beroun-Břežany 1:2, Černolice-Zdice 8:1, Prčice-Týnec 0:2.

Ostatní výsledky OP žáků: Tochovice-Březnice 2:2, Spartak-Dublovice 8:0, Podlesí-Obecnice 5:1.