Áčko nadělilo bůra

Všechna naše mužstva hrála venku. Se svým pronásledovatelem v tabulce se „A“ mužstvo nepáralo a na jeho půdě mu připravilo debakl. Béčko naopak nestačilo na soupeře ve Velké Lečici a dorost opět prohrál, tentokrát v Prčici.

V Novém Kníně proti rezervě jsme začali aktivně, ale dobré příležitosti, které měl Nechanický nebo Kicl zůstaly nevyužity. Do vedení jsme se dostali až 25. min. z pokutového kopu. Úspěšný exekutor byl Šmejkal. Domácí se za celý první poločas do žádné větší šance nedostali. Na začátku poločasu druhého přišlo rychlé rozuzlení zápasu. Nejdříve měli domácí možnost vyrovnat, ale na míč, který prolétl našim malým vápnem nikdo nedosáhl. Hned z protiútoku Kudrna z 25m prostřelil brankáře a po dvou minutách jeho hlavička po centru Krameše vyhnala brankáře domácích z branky. Další dvě branky přidali po přihrávce od Kicla Nechanický a Šmejkal z trestného kopu.

Sestava: Hejl – Krameš – Kortánek, Kubíček, L. Stejskal – Novák(80. Štemberk), Kicl, Šmejkal, Kdolský(60. Šťastný) – Kudrna, Nechanický.

Ostatní výsledky OP: Višňová – Kovohutě 4:0,Dolní Hbity -Březnice 0:3,Kamýk – Obecnice 1:1,Dal.Dušníky – Sedlčany B 1:4,Spartak Příbram B – Podlesí 3:4,Krásná Hora – Dublovice 4:1