Optimální výkon

V dalším utkání OP nás čekal jeden z těžkých soupeřů, které má také postupové ambice. Svou hrou určitě nezklamal-technicky vyspělí hráči se nám v poli vyrovnali, ale ke koncovce se prakticky za celý zápas nedostali. Největší příležitost ke skórování měli v druhém poločase, když po zmatku v našem malém vápně vykopával míč z brankové čáry T. Stejskal. A co naši? Ti konečně předvedli hru, která se určitě líbila nejen z hlediska výsledku. Prakticky všichni hráči, včetně náhradníků odvedli optimální výkon. První velkou příležitost ke skórování měl Šmejkal, ale v pádu překopl prázdnou branku soupeře. Síť rozvlnil ve 30. min. Kicl křížnou ranou k pravé tyči. Na začátku druhého poločasu byl úspěšný stejný hráč, když dorážel do branky brankářem vyražený míč po hlavičce Šmejkala.
Poslední branku jsme vstřelili v 60. min po akci Šmejkal – Kudrna, který z pravé strany přihrál volnému Mikuláškovi, pro kterého nebyl problém dopravit míč do sítě. Dobrou příležitost ke vstřelení branky měl Kicl, ale jeho střelu ve velkém vápně hostující brankář s obtížemi zlikvidoval.

Sestava: Hejl-T.Stejskal- Krameš, Kubíček, Kdolský-Bílek(75.Hošek S.), Kicl, Stejskal, Novák-Nechanický(30.Mikulášek), Šťastný(46.Kudrna).

V dalších zápasech našich mužstev dorost nedokázal bodovat se soupeřem, se kterým v minulé sezóně odehrál úspěšně postupovou baráž. Žáci si poprvé doma nezahráli, protože se hosté nedostavili. Naše rezerva jen těsně uhájila vítězství v Prost. Lhotě.

Ostatní výsledky OP: Višňová-Březnice 1:3, Kamýk-Dublovice 2:2, D.Hbity-Podlesí 6:0, N.Knín „B“ – Kovo 5:1, D.Dušníky-Obecnice 3:3, Spartak“B“-Kr.Hora 1:4.

Ostatní výsledky 1.A dorostu:Zdice-D.Břežany 1:3, Hořovice-Beroun 5:0, Loděnice-Prčice 2:3, Černolice-Bystřice 3:0, Žebrák-Týnec 1:1, K.Dvůr-Jílové 1:0.

Ostatní výsledky IV.tř.:Hřiměždice B – Obory B 4:0, Kr. Hora B – Vys. Chlumec 6:0, Dublovice B – Počepice B 5:0, D. Dušníky B – Nečín B 2:1, N. Ves B – V. Lečice 2:3.

Ostatní výsledky OP žáků:Dublovice-Podlesí 1:4,Rožmitál-Tochovice 8:0, Sp. Příbram B-Kos. Hora 6:2.