Bodovali pouze dospělí

Fotbalový víkend byl úspěšný pouze pro dospělá mužstva. A mužstvo přivezlo bod z Březnice po zlepšeném výkonu ve druhém poločase, béčko porazilo jednoznačně rezervu z Dalekých Dušníků. Mládežnická mužstva nedala ve svých zápasech ani branku. Dorost nestačil ve všech kritériích na svého soupeře a žáci se ve svém prvním utkání nedokázali prosadit.

Zisk nebo ztráta?

Proti soupeři, který by měl patřit ke kandidátům na postup, nám úvod utkání vyšel skvěle. Již v 5. min. využil nedorozumění mezi domácím obráncem a brankářem Nechanický, který z rohu malého vápna do prázdné branky otevřel skóre zápasu. Pak jsme však přenechali aktivitu domácím, který dvěma standartními situacemi ve 30. a 37. min. otočil průběh zápasu.
Druhý poločas naše mužstvo zlepšilo pohyb na hřišti a dokázalo v 75. min. vyrovnat, když po trestném kopu Šmejkala dorazil míč do sítě Kicl. V závěru utkání jsme ještě měli dvě dobré příležitosti ke skórování. Jenže střely Šťastného a Šmejkala nenašly cestu do sítě a tak zůstává nezodpovězená otázka, zda jsme bod získali nebo dva ztratili.

Sestava: Hejl – T.Stejskal – Krameš, L.Stejskal, Kubíček – Kdolský(47. Bílek), Kicl, Šmejkal, Novák – Nechanický(60. Dolejš), Kudrna (75. Šťastný).

Ostatní výsledky OP : Kamýk – Kr. Hora 1:2, Sp.
Příbram B – N. Knín B 2:2, Dublovice – D. Hbity 3:3, Podlesí – D. Dušníky
0:1, Sedlčany B – Kovohutě 1:1, Obecnice – Višňová
5:1.

Ostatní výsledky IV.tř.: Hřiměždice B – Nová Ves B 3:3, Vel. Lečice – Prostř. Lhota B 6:2, Nečín B – Dublovice B 1:2, Počepice B – Kr. Hora B 1:4, V. Chlumec – Obory B 6:0.

Ostatní výsledky dorostu: Loděnice-Černolice 1:3, Č.L.Beroun-Zdice 1:1, Týnec-Bystřice 5:0, Prčice-Rožmitál 2:2, D.Břežany-K. Dvůr 1:3, Jílové-Žebrák 3:4.