Vydřená vítězství

V úspěšném víkendu dokázal dorost potvrdit dobrý výkon z domácího zápasu a zvítězil ve Zdicích 2:1.

A mužstvo se poprvé představilo doma a začalo zápas aktivně, ale bez gólového efektu. Z téměř drtivého tlaku, kdy jsme soupeře téměř nepustili za půlku jsme však nedokázali vytěžit gól. A tak v 15. minutě po zaváhání obrany soupeř využil brejk a ujal se vedení. Naši hráči se snažili o častou střelbu, ale většina pokusů byla bud zblokována nebo skončila těsně vedle. Největší příležitosti ke skórování měli v po standardních situacích Šmejkal v 32. minutě a Kubíček v 38. minutě . Oba však hlavou mířili vedle. Druhá půle měla od počátku podobný průběh s tím rozdílem, že jsme se konečně dokázali střelecky prosadit. V 62. minutě dorazil zblokovanou střelu Kicl a v 62. minutě se po individuální akci Kicla zblízka prosadil Kudrna. V závěru jsme mohli vítězství potvrdit dalšími góly, ale Kdolský i T. Stejskal trestuhodně selhali při zakončení do prázdné branky.

Sestava: Hejl – Krameš, T. Stejskal, Kubíček, Kortánek (46. Novák) – L. Stejskal Kicl, Šmejkal, Kdolský – Mikulášek ( 83. Šťastný), Nechanický (60. Kudrna)

Ostatní výsledky OP: Kovohutě – Březnice 3:2 (2:1), Višňová – Podlesí 0:2 (0:0), Dol. Hbity – Kr. Hora 3:3 (1:1), Kamýk – Sp. Příbram B 1:2 (0:1), D. Dušníky – Dublovice 0:3, N. Knín B – Sedlčany B 2:4.

Ostatní výsledky dorost: K.Dvůr – Č.L. Beroun 3:1, Hořovice – Prčice 1:2, Rožmitál – Loděnice 4:0, Černolice – Týnec 2:1, Bystřice – Jílové 0:0, Žebrák – D. Břežany 3:1

Ostatní Výsledky IV.třídy: Hřiměždice B – Vysoký Chlumec 7:1,Obory B – Počepice B 1:2,Krásná Hora B – Nečín B 1:1,Dal.Dušníky B – Velká Lečice 3:2, Prostřední Lhota B – Nová Ves B 3:2