Úspěšné premiéry

Áčko a dorost začali svou fotbalovou sezónu v jiných soutěžích než byli v minulých letech zvyklí. Dorost si poprvé doma vyzkoušel, jací soupeři ho čekají v 1.A třídě. Svou premiéru zvládl, protože jeho soupeř skončil v minulé sezóně na druhém místě a tak první získaný bod lze zařadit k úspěchu. Áčko premiéru v okresním přeboru také zvládlo a veze si tři body z venku od soupeře, který také patřil v minulé sezóně k těm lepším.

Uspokojilo pouze vítězství

Naši hráči začali utkání rozpačitě a domácí měli navrch. Jenže přišla 15. a 17. minuta, kdy vždy po levé straně utekl Kdolský a nedal brankáři šanci. Škoda, že jsme dovolili soupeři po pěti minutách zkorigovat stav utkání po fatální chybě T. Stejskala, který nahrál ve velkém vápně přímo na nohu domácího útočníka, pro kterého nebyl problém skórovat. Zbytek poločasu nás soupeř přehrával, největší nebezpečí vždy hrozilo ze standartních situací, ale vyloženou šanci na vyrovnání již neměl. Naši hráči pokračovali v matném výkonu se spoustou chyb v rozehrávce a nedůrazu v osobních soubojích.
Začátek druhého poločasu byl zřejmě rozhodující pro vývoj celého zápasu. Nejdříve měli domácí velkou šanci k vyrovnání, když se domácí útočník objevil sám před brankářem Hejlem, ale jeho střela šla vedle pravé tyče. Zanedlouho si o míč řekl na pravé straně obránce Krameš, postupoval až na kraj velkého vápna a jeho nepovedenou střelu usměrnil do sítě střídající J. Novák. Ten byl úspěšný i při další dorážce do sítě v 65. minutě, po prudkém centru nebo střele z pravé strany tentokrát v podání Šmejkala. Soupeř dokázal jen korigovat výsledek v 35. minutě po kopu z rohu a zaváhání obrany a brakáře, kteří nechali zcela volného útočníka hostů z hranice malého vápna hlavou zavěsit.
V utkání lze pochválit oba střelce branek a neúnavného Kicla, jinak uspokojilo pouze vítězství.

Sestava: Hejl – T. Stejskal – Krameš, L. Stejskal, Kubíček – Dolejš(46. J. Novák), Kicl, Šmejkal, Kdolský – Nechanický (60. Šťastný), Mikulášek (80. Kudrna).

Ostatní výsledky OP:Kamýk – Nový. Knín B 1:2, Sp. Příbram B – D. Hbity 4:0, Kr. Hora – D. Dušníky 3:1,
Dublovice – Višňová 2:0, Obecnice – Kovohutě 3:2, Březnice – Sedlčany B 2:2.

Ostatní výsledky 1.A dorostu: Rožmitál-Černolice 1:2, Loděnice-Hořovice 3:5, Č.L. Beroun-Žebrák 0:4, Prčice-Zdice 1:3, D.Břežany-Bystřice 8:2, Jílové-Týnec 0:0.