Áčko za týden musí vyhrát

Závěr sezóny bude pro naše první mužstvo ještě hodně dramatický. V dalším utkání venku opět nedosáhlo ani na bod a v následujícím doma musí bezpodmínečně vyhrát a to ještě nemusí na záchranu v krajské soutěži stačit. V dalších utkáních našich mužstev dorost dosáhl kýžené 100. branky v Počepicích, béčko porazilo kandidáta na postup V. Chlumec a žáci doma remizovali s Kosovou Horou

Domácí začali hodně aktivně a prakticky nás prvních deset minut nepustili k žádné akci. Po té jsme hru začali vyrovnávat a v 17. min., po kopu z rohu, kde ve skrumáži se nejlépe zorientoval Šťastný, jsme šli dokonce do vedení. Domácí byli brankou zaskočeni a od té doby prakticky nic nepředvedli. Bohužel ve 35. min. jsme jim hodně pomohli k vyrovnání, když jsme udělali v řadě tři hrubé chyby v defenzivě – brankář Studený si neřekl o míč, Kortánek špatně odhlavičkoval a Doubek na hranici vápna při snaze odkopnout míč ho úplně minul. Pro domácího útočníka nebyl problém vyrovnat stav utkání. Druhý poločas jsme se snažili ubránit nerozhodný výsledek, ale během pěti minut nás srazili do kolen dvě branky v naší síti, když naši obránci nechali až příliš prostoru soupeři ke skórování. Ke zkorigování výsledku byl blízko Krameš, ale jeho střelu pod břevno brankář domácí vyrazil.

Sestava: Studený – Doubek – Krameš, L. Stejskal, Kortánek – Kicl, T. Stejskal(80. Barda), Šmejkal, Kdolský – Kudrna, Šťastný.

Ostatní výsledky IV. třídy:Hříměždice B – Nová Ves B 0:0, Krásná Hora B – Velká Lečice 5:1, Nečín B – Obořiště odloženo na 14. 6., Daleké Dušníky B – Dublovice B 4:2, dohrávka: Obory B – Petrovice B 3:2

Ostatní výsledky OP dorostu:. Knín – Kr. Hora 6:0, Kos. Hora – Dal. Dušníky 1:2 Pr. Lhota – N. Ves 3:0 kontumačně.

Ostatní výsledky OP žáků: Rožmitál – Sp. Příbram 4:0, Tochovice – Obecnice 3:1, N. Knín – Podlesí 3:0, Březnice – Milín 5:0, Dal. Dušníky – Dublovice 3:5.