Áčko venku opět bez bodu

Tentokrát nejvíce překvapilo béčko, které dokázalo doma přehrát lídra soutěže. Dorost si vysokým vítězstvím zajistil účast v baráži o postup do kraje. Dolejš dal 9 branek!!! Žáci neudrželi svoji neporazitelnost z posledních zápasů a podlehli doma mužstvu, které je v dolních patrech soutěže. Áčko nedokázalo ani počtvrté přivézt body z venku, i když k tomu měli soupeře nejpřijatelnějšího.

V zápase, ve kterém případné vítězství, by nám zajistilo definitivu v soutěži pro příští rok jsme se velmi rychle přizpůsobili hře soupeře – tedy hře na náhodu a bez koncepce. A tak jsme měli možnost vidět utkání velmi slabé úrovně, bez vzruchu a šancí. První branku jsme dostali deset minut před koncem poločasu, kdy střela z rohu velkého vápna podklouzla pod tělem našeho brankáře. My jsme v prvním poločase ohrozili jen hlavičkou Šmejkala, kterou však nikdo nebyl schopen dorazit do branky. Začátek druhého poločasu začal pro nás slibně, když Šmejkal poslal do brejku P. Šťastného, který přehodil vybíhajícího brankáře domácích a srovnal stav. Po pěti minutách šli však domácí opět do vedení po doslova vymyšlené penaltě hlavního rozhodčího, který se také přizpůsobil oběma mužstvům a podal velmi slabý výkon. Po zbytek zápasu, ač podporováni silným větrem, jsme nic na soupeře nevymysleli. Naopak domácí mohli své vedení zvýšit, když Krameš přihrál domácímu útočníkovi, který se však v samostatném úniku proti Hejlovi neprosadil. Počtvrté v jarní sezóně naši hráči nedokázali venku bodovat a nezbývá nic jiného, než v příštím kole doma porazit poslední tým v tabulce, se kterým jsme však ještě nikdy neuhráli ani bod.

Sestava: Hejl – Doubek – Kdolský, Stejskal L., Kortánek – Krameš, Stejskal T., Šmejkal, Kicl – Kudrna, Šťastný P.

Ostatní výsledky 1B.třídy, sk.E: Hvozdnice – Hradištko 1:2, Zvole Mníšek 4:0, Rožmitál – Nečin 5:1, Dobříš B – Kostelec 0:2, Štěchovice – Vonoklasy 5:1, Nová Ves – Hostomice 2:0

Ostatní výsledky IV. třídy: Hřiměždice B – Kr. Hora B 1:4, Nečín B – N. Ves B 2:1, D. Dušníky B – Obory B 4:1, Dublovice B – V. Chlumec 4:2.

Ostatní výsledky OP dorostu: Nový Knín – Kosova Hora 4:1, Počepice – Krásná Hora 3:0, Stará Huť – Daleké Dušníky 1:1, Nová Ves – Jesenice 6:5. .

Ostatní výsledky OP žáci:Rožmitál – Tochovice 2:0 , Nový Knín – Sp. Příbram B 6:2 , Březnice Obecnice 11:0 , Daleké Dušníky – Milín 1:7 , Dublovice – Kosova Hora 1:2