Nebodovalo pouze áčko

V uplynulém víkendu se nedařilo pouze A mužstvu, které nedokázalo přivézt ani bod z Rožmitálu. Ostatní naše mužstva zvítězila. Béčko jasně přehrálo rezervu z Nové Vsi, žáci navázali na zlepšené výkony a již třetí zápas v řadě neinkasovali a dorostu chyběl jeden gól od udělení desítky.

Naši hráči začali v Rožmitále aktivně a v 10. minutě T. Stejskal střelou zdálky trefil břevno, bohužel Bílek nedokázal dotlačit míč do prázdné branky. Další průběh zápasu byl podobný těm předešlým venku, když jsme měli více ze hry, ale soupeř dával goly. V 25. minutě po trestném kopu se domácí ujali vedení, když domácí hráč zcela neobsazený hlavičkovalo do protipohybu Hejla. Druhý gol padl v samém závěru, kdy jsme se snažili vyrovnat, ale bohužel jsme udělali hrubku v obraně a soupeř z brejku zvýšil na 2:0.

Sestava: Hejl – Krameš, Doubek, Stejskal L., Kortánek – Kicl, Turek, Stejskal T., Novák J. – Kudrna (85. Škoch), Bílek (70. Novák P.)

Ostatní výsledky I.B: Hvozdnice – SK Kostelec 1:0, Zvole – Vonoklasy 2:1, Komárov – Hradištko 0:3, Dobříš B – Štěchovice 2:1, N.Ves – Mníšek 0:1, Nečín – Hostomice 0:0

Ostatní výsledky OP dorostu: Nový Knín – Počepice 4:3, St. Huť – Kos. Hora 2:5, Pr. Lhota – Kr. Hora 2:2, Nová Ves – Dal. Dušníky 0:1

Ostatní výsledky OP žáků: Rožmitál – N. Knín 0:0, Březnice – Tochovice 8:0, D. Dušníky – Obecnice 4:2, Dublovice – Podlesí 1:0, Kos. Hora – Milín 1:0, Sp. Příbram B – Kos. Hora 1:0, Podlesí – Rožmitál 0:0.