Na úvod prohra

Po odloženém prvním kole sehráli naši hráči první zápas v Hradištku. Po celý zápas jsme hráli se soupeřem vyrovnanou partii od vápna k vápnu, ale soupeř nás dokázal dvakrát překonat ze standartních situací. Už v 7. minutě se po rohovém kopu z pravé strany ujali vedení, které zvýšili ve 27. minutě, když si domácí hráč naskočil zcela osamocen u přední tyče na míč centrovaný z pravé strany. Je třeba podotknout, že v první půli jsme domácího brankáře vůbec neohrozili. Ve druhé půli jsme zvýšili aktivitu, ale zpočátku bez gólového zakončení. Až v 63. minutě se střelou zpoza vápna prosadil Petr Šmejkal a snížil na 2:1. V závěrečném náporu už jsme se ale nedokázali prosadit a tak jsme přes dobrý výkon prohráli 2:1.

Sestava: Hejl – Krameš, Stejskal T. (75. Škoch), Stejskal L., Novák P. – Kicl, Turek, Šmejkal, Novák J. – Kdolský (60. Kortánek), Kudrna

Ostatní výsledky I.B třídy, sk. E: Mníšek – Dobříš B 5:3, Vonoklasy – Hostomice 0:0, SK Kostelec – Nečín 2:2, Štěchovice – Rožmitál 2:0, Hvozdnice -Nová Ves 1:0, Zvole – Komárov 2:2.