Na závěr prohra

Ani v posledním mistrovském zápase se nepodařilo áčku doma bodovat, i když mělo za soupeře lídra soutěže. Hosté se brzy dostali do vedení po střele, která brankáři Dlouhému podklouzla pod tělem. Naši se příliš k brance hostů nedostávali, přesto mohli Kortánkem vyrovnat, ale jeho hlavička šla těsně vedle levé tyče. Hosté své vedení zvýšili před koncem prvního poločasu, kdy zcela volný útočník měl dost času na to, aby obstřelil našeho brankáře. Druhý poločas byl podobný prvnímu. Soupeř nás jasně přehrával a my jsme se dostávali na dostřel jen sporadicky. Kudrna měl velkou příležitost snížit nepříznivý stav, ale jeho přízemní střela minula pravou tyč soupeřovy branky. Hosté mohli několikrát zvýšit skóre, ale neproměnili i ty nejvyloženější šance. Jednou nás v krátkém sledu zachránilo břevno a pravá tyč. Utkání skončilo spravedlivou výhrou hostů a roztrpčením našich příznivců nad výkonem našeho mužstva.

Sestava: Dlouhý – Kubíček, Doubek, Stejskal T., Novák – Kicl, Stejskal T. (85. Sedlák), Mikulášek, Bílek (65. Šťastný) – Kortánek, Kudrna

Ostatní výsledky I.B třídy, sk.B:Hradištko – Dobříš B 2:0, Mníšek – Vonoklasy 3:2, Hostomice -Štěchovice 4:0, Nečín – Hvozdnice 0:0, Rožmitál -Zvole 0:0, N. Ves – Komárov 2:1.