Áčko naplno bodovalo venku

B mužstvo zakončilo svou podzimní sezonu doma výhrou nad rezervou z Dublovic. Také žáci ukončili polovinu soutěže doma s Dublovicemi a v poslední minutě utkání zachránili alespoň bod. Áčko odjíždělo do Štěchovic a v nastaveném čase vydolovalo důležité tři body.

Hra byla po celý zápas plná nepřesností na obou stranách, nicméně více ze hry jsme měli my. V 15. minutě využili domácí nedorozumění Dlouhého s Doubkem a ujali se vedení – 1:0. Po té jsme se několikrát dostávali do přečíslení, ale vždy nás zastavil praporek pomezního. Tak tomu ostatně bylo po celý zápas. Ve 25. minutě jsme se dočkali zaslouženého vyrovnání když střelou ala Henry zpoza vápna překonal domácího brankáře Mikulášek – 1:1. Škoda, že tento stav nevydržel příliš dlouho, neboť ve 30. minutě domácí zvýšili na 2:1 po zahrání standardní situace z levé strany. Ve druhém poločase hra probíhala ve středu pole bez výraznějších šancí na obou stranách. Přesto jsme v 65. minutě vyrovnali, když z úhlu prostřelil domácího brankáře Martin Kicl – 2:2. A když už to vypadalo na remízu, tak v 95. minutě opět zprava z úhlu propasíroval míč mezi nohama brankáře Kudrna a Pavel Šťastný doklepl míč do prázdné brány – 2:3.

Sestava: Dlouhý (46. Hejl) – Doubek – Novák, Stejskal L., Hošek – Kicl, Stejskal T. (80. Šťastný), Mikulášek, Kortánek – Kudrna, Krameš (20. Bílek)

Ostatní výsledky I.B třídy, sk. E: Dobříš B – N. Ves 2:1, Komárov – Rožmitál 3:1, Zvole – Nečín 2:5, Hvozdnice – Hostomice 4:2, SK Kostelec – Mníšek 3:2, Vonoklasy – Hradištko 1:2.

Ostatní výsledky IV. třída B: Daleké Dušníky B – Hřiměždice B 5:2, Nečín B – Obory B 7:0, Krásná Hora B – Obořiště 0:1, Nová Ves B – Velká Lečice 5:4.

Ostatní výsledky OP žáci: Daleké Dušníky – Rožmitál 0:5, Březnice – Kosova Hora 6:0, Nový Knín – Milín 4:2, Tochovice Podlesí 1:1, Sp. Příbram B – Obecnice 2:0