Áčko opět body z venku nepotvrdilo

O tomto víkendu si tři body připsal pouze dorost, když narazil zatím na nejtežšího soupeře z Prostřední Lhoty. Žáci ve své soutěži pouze paběrkují, tentokrát prohráli v Příbrami. B mužstvo nečekaně vysoko podlehlo rezervě Nové Vsi. A mužstvo opět nedokázalo potvrdit body z venku a pouze doma remizovalo.

Na podmáčeném terénu se od začátku utkání lépe pohybovali hosté. Jednoduchou hrou se dostávali před naši branku a také již v 15. min. otevřeli skóre po kopu z rohu, kde byl neobsazen jejich nejvyšší hráč a snadno hlavou poslal míč z malého vápna do sítě. Zanedlouho mohl Kudrna vyrovnat, ale místo aby postupoval sám na branku, ukvapeně se pokoušel brankáře přehodit a míč skončil daleko vedle branky. Až do konce poločasu jsme si větší příležitost ke střelení gólu nevytvořili a dál jsme se utápěli ve složitých kombinacích a bez střeleckých pokusů. Ani Rožmitál nepředváděl nic převratného a tak byl k vidění jen „jalový“ fotbal. Na začátku druhého poločasu se nám podařilo z pokutového kopu vyrovnat (Bílek) a vypadalo to na obrat v utkání. Velkou příležitost měl Turek, ale na hranici malého vápna příliš dlouho váhal, až mu nakonec soupeř míč ukopl. I hosté měli dvě velké šance ke skórování, ale i oni měli mušku vychýlenou. Nakonec remíza je spravedlivým výsledkem pro obě mužstva.

Sestava: Hejl – Stejskal T. – Novák, Stejskal L., Kubíček – Bílek, Turek(70. Sedlák), Mikulášek, Kicl – Kortánek, Kudrna(80. Šťastný).

Ostatní výsledky I.B třídy,sk. E: Štěchovice – Dobříš B 0:0, SK Kostelec – Hvozdnice 4:0, Vonoklasy – Zvole 5:0, Hradištko – Komárov 2:0, Mníšek – Nová Ves 1:1, Hostomice – Nečín 6:2.

Ostatní výsledky IV. třídy, sk. B: Nečín B – Hřiměždice 2:2, Velká Lečice – Daleké Dušníky B 2:4, Obořiště – Dublovice B 4:3, Obory B – Vysoký Chlumec 2:8.

Ostatní výsledky dorost, OP sk.B: Kosova Hora – Nový Knín 3:2, Kr. Hora – Počepice 2:4, Daleké Dušníky – St. Huť 0:2, Jesenice – Nová Ves 1:5

Ostatní výsledky žáci OP: Nový Knín – Rožmitál 5:3, Tochovice – Březnice 0:2, Obecnice – Daleké Dušníky 7:2, Podlesí – Dublovice 1:3, Milín – Kosova Hora 3:1