Áčko zůstalo v první polovině

Poslední zápas sezóny 2004-2005 nezačalo naše mužstvo nejlépe. Již ve 3. minutě vyrazil Hejl míč pouze na břevno a dobíhající útočník domácích neměl problém dorazit míč do sítě. Ještě několikrát domácí zahrozili hlavně ze standartních situací, ale naše mužstvo pomalu začalo přebírat otěže zápasu. Přicházeli i šance, které však zůstavaly dlouho nevyužity. Hlavně ta Šmejkalova, kdy postupoval sám na brankáře, volala po gólu. A tak paradoxně opět skórovali domácí . A jak jinak než ze standartní situace, kdy po zmatku se míč od zad Štemberka dokutálel do sítě. Ve druhém poločase jsme dál byli lepším mužstvem a prvního gólu jsme se dočkali z penalty, kterou z jistotou proměnil Šmejkal. Vyrovnání přišlo po centru L. Stejskala, kde se na malém vápně prosadil svým důrazem Sedlák. Do konce zápasu jsme měli ještě několik náznaků na otočení výsledku, ale nakonec zůstalo při remíze a naše mužstvo si ziskem bodu zajistilo umístění v první polovině tabulky.

Sestava: Hejl – Štemberk – Šťastný, L. Stejskal, T. Stejskal – Kicl, Turek, Šmejkal, Bílek – Krameš, Sedlák.

Ostatní výsledky: Hradištko – Hvozdnice 5 : 0, Štěchovice – Z.Třebaň 1 : 1, Vonoklasy – Jílové 2 : 3, Libeň – N.Ves 1 : 2, Zvole – Rožmitál 6 : 2, Komárov – Dobříš B 1 : 2.

Ostatní výsledky IV. třídy, sk. B:
Nečín B – Velká Lečice 5:1, Kňovice – Kosova Hora B 3:0 kont., hosté se nedostavili, Nová Ves B – Vysoký Chlumec 6:0, Stará Huť – Hřiměždice B 5:0, Obořiště – Dublovice B 3:0 kontumačně, hosté se nedostavili.