Žáci i dorost přeborníky jara

Mládežnická mužstva zakončila svou sezónu výhrami a na jaře neztratila ve svých zápasech ani bod. Žáci tak postupují do okresního přeboru, dorost může litovat zbytečné ztráty bodů z podzimu, jinak by mu baráž o postup do kraje neutekla. „B“ mužstvo, také v posledním zápase, vydolovalo bod a „A“ mužstvo hrálo pouze dvacet minut a to v I.B třídě nestačí.

Rychlý gól – rychlý konec

V improvizované sestavě s hrajicím trenérem na hrotu útoku jsme začali skvěle. Hned ve 2. min. utkání se řítil sám na branku Kdolský, ale své sólo nedotáhl do konce. V 5. min. opět z levé strany Kdolský utekl obráncům soupeře, ideálně předložil míč na malé vápno Štemberkovi, který do prázdné branky zakončil pohlednou akci. Ještě v 10. min., kdo jiný než Kdolský, tentokrát z pravé strany, těsně minul pravou tyč. V 15. min. měli hosté možnost vyrovnat z pokutového kopu, ale Dlouhý vystihl záměr střelce a tak se skóre zatím neměnilo. Bohužel naše aktivní hra se začala vytrácet a otěže zápasu začal přebírat soupeř. Do poločasu také přišlo vyrovnání po perfektně provedeném trestném kopu. Druhý poločas jsme opět začali aktivněji, ale to netrvalo dlouho a soupeř pak po zbytek zápasu byl jasně lepší. Remíza by byla z vyplývající hry pro nás úspěchem, jenže jsme ji v závěru zápasu neudrželi a dvěma góly soupeře v 85. a 87. min. nás druhý tým v tabulce srazil do kolen.

Sestava: Dlouhý-Stejskal T.-Šťastný(46. Hadáček), Stejskal L., Kortánek-Kicl(87. Škoch), Krameš, Šmejkal, Špírek-Kdolský, Štemberk

Ostatní výsledky: Dobříš B – Hostomice 4 : 2, Rožmitál – Komárov 2 : 2, N.Ves – Zvole 3 : 1, Jílové – Libeň 4 : 0, Z.Třebaň – Vonoklasy 4 : 1, Hvozdnice – Štěchovice 1 : 1

Ostatní výsledky IV.tř.: Hřiměždice B – Obořiště 3:3, V. Chlumec – Kr. Hora B 0:5, Kos. Hora B – N. Ves B nehl., V. Lečice – Kňovice 0:1.

Ostatní výsledky dorostu: Dublovice – N. Knín 3:0 kont, N. Ves – Počepice 5:3, Višňová St. Huť 5:2, Jesenice – D. Hbity 5:6.

Ostatní výsledky žáků: Hřiměždice – St. Huť 4:0, Kr. Hora – Počepice 5:1, Borotice – N. Ves 2:2, Jesenice – Kňovice 3:2.