Vítězný fotbalový víkend

V uplynulém víkendu vítězila naše mužstva na všech frontách. Žáci doma potvrdili první místo brankami M. Kašpara a Kolína, dorostence prověřil lídr OP, ale ani v tomto zápase naši hráči nepoznali hořkost porážky a brankami Dolejše 3x a Šťastného se tak stali nejlepším mužstvem jara. K zápasu rezerv se soupeř nedostavil a „A“ mužstvo otočilo nepříznivý stav z prvního poločasu a vítězstvím poskočilo do první poloviny tabulky.

Hejl zavelel k obratu

Naše mužstvo, kde v útoku nastoupil brankář Hejl, inkasovalo již ve 3. min., kdy se do otevřené obrany dostal až před Dlouhého domácí útočník a ten nezaváhal. To však bylo ze strany domácích všechno a naše mužstvo bylo po celý zápas lepší, vytvářelo si šance, které však zůstávaly v prvním poločase neproměněny. Až ve druhé části hry vybíhajícího exligového brankáře Macha přehodil Hejl a obrat dokončil 15 minut před koncem hlavou L. Stejskal po centru Špírka. V závěru utkání měli šanci domácí vyrovnat, ale ve skrumáži před naší brankou se nikdo z nich nedokázal prosadit.

Sestava: Dlouhý-T.Stejskal-Šťastný, L.Stejskal, Kortánek(55. Kudrna)-Kicl, Turek, Šmejkal, Špírek-Krameš, Hejl(85. Štemberk).

Ostatní výsledky:
Hostomice-Hradištko 5 : 1, Vonoklasy-Hvozdnice 4 : 2, Libeň-Z.Třebaň 1 : 3, Zvole-Jílové 1 : 4, Komárov-N.Ves 1 : 2, Dobříš B-Rožmitál 0 : 0

Ostatní výsledky IV. třída B: Nová Ves B – Velká Lečice nehl., Krásná Hora B – Kosova Hora B nehl., Stará Huť – Vysoký Chlumec 5:1, Dublovice B – Hřiměždice B 1:2.

Ostatní výsledky dorostu: Dol. Hbity – Prostřední Lhota 5:4 , Počepice – Višňová 2:3, St. Huť – Nová Ves 6:5

Ostatní výsledky žáků, sk. B: Jesenice – Nová Ves p. Pl. 3:0, Počepice – Borotice 4:4, Stará Huť – Krásná Hora 0:2 , Nečín – Hřiměždice 0:1 .