Čechtice x Petrovice (Ženy)

Dnešní výjezd do Čechtic nám přinesl dvě odměny – vydřené 3 body a navrácení našeho sebevědomí a chuti do hry.
Ještě předešlý večer se pro nedostatek hráček zápas chtěl zrušit, vzdát bez boje a kontumovat. Pak se do počtu přidala naše „oprášená“ hráčka Sára Studená a díky vstřícnosti holek z Čechtic bylo domluveno zápas odehrát v osmi. Naše přemlouvací schopnosti se však uplatnily na výbornou a nakonec se do Čechtic jelo v devíti, tedy v plném hracím počtu, díky, doufejme, naší taktéž staronové posile Lence Hejhalové. V sychravém a deštivým sobotním odpoledni se tak mohl ozvat úvodní hvizd píšťalky.
Po prvním poměrně rychle vstřeleném gólu Nikoly Branšovské jsme dostaly chuť do hry a ukázal nám, že dnes se nebude na hřišti přežívat, ale bojovat o body! Hned vzápětí však přišlo vyrovnání, které nás varovalo, že nic nedostaneme zadarmo. Krátce před poločasem se rozvlnila síť za čechtickou brankářkou podruhé, to když nádherně kopla standardku Eliška Dvořáková.
Druhý poločas jakoby nebral konce. Snaha udržet vedení se dařila, pak však přišlo zaváhání při bránění čechtického rohu a všechna čest jejich hráčce za ukázkové zavěšení míče do šibenice z voleje. Do konce zápasu zbývalo pár minut, chuť po vítězství se stupňovala, nátlak vrcholil a nervozita přímo skákala po trávníku. Pak jsme dokázaly vytvořit pořádně žhavé ohnisko před čechtickou bránou, rána zprava, zleva, ze středu, Čechtice odolaly, další rána, dorážka a góóóól. Bojovnost Sáry, kterou předváděla po celý zápas, našla šťastné uplatnění. Do konce utkání už jsme si vedení pohlídaly a vydřené první 3 body jsou doma!!!
Všem velké díky a chvála za výkony! Též díky Lucce Studené za oběť v podobě navléknutí brankářského dresu a rukavic.
Hip, hip, hurá, příští víkend v Radlíku.

Střelkyně gólů:
Nikola Branšovská
Eliška Dvořáková
Sára Studená